Håll Dig uppdaterad och återkom till denna sida. Mer information fylls på allteftersom och vi skickar ut uppdateringar till de som är anmälda.

Taipei 101 sett från Elephant Mountain

Taipei 24 juni - 9 juli

För första gången tar Da Sifu oss till sin uppväxtstad Taipei för intensiv kungfu-träning. Samtidigt får vi en chans att uppleva megastaden Taipeis mångfacetterade kultur från mat från alla världens hörn eller gamla charmiga byggnader eller toppmoderna skyskrapor.

Boka in dig och var delaktig för den största händelsen i O Shin Chuens historia. Familj och vänner är välkomna att följa med. En riktig äventyrsresa med inspirerande och givande träning med Da Sifu Louis Linn.

Da Sifu instruerar på Kinalägret 2018Tag chansen och se staden från världens näst högsta skyskrapa – 101. För den som inte gillar storstad finns det berg, skog, hav och värmekällor inte långt ifrån stadskärnan, så du kan njuta av magnifika utsikter, växtlighet och ett rikt djurliv. Eller varför inte slappna av i en värmekälla i Beitou? De flesta av upplevelserna kan du enkelt nå med tunnelbanan MTR eller bussar.

Arrangemanget denna gång gör vi inte via resebyrå för att hålla ner priset och för bättre valmöjligheter för flygresan, om man vill stanna längre i Taiwan (varför inte utforska resten av landet?) eller resa vidare i Asien. Det innebär att deltagare bokar och betalar sin egen resa, vi hjälper till med samordning så att ingen som känner sig osäker att resa behöver resa ensam utan i gott sällskap.

Varför Taipei, Taiwan?

Taipei erbjuder mycket aktiviteter för alla, från mat till shopping, spa och naturupplevelser. Utöver massor av turistattraktioner så har vår chefsinstruktör Da Sifu Louis Linn sina ungdomsrötter i Taipei så vi får en möjlighet att ”gå i hans fotspår”.

Lägeravgiften

Lägeravgiften är 12 141 SEK (inklusive anmälningsavgiften 2 200 SEK) och inkluderar:

  • 14 nätters logi i delad dubbelrum med frukost buffé 25 juni - 9 juli;
  • träningsavgift;
  • luftkonditionerad träningslokal; och
  • två lägertröjor.

För den som önskar enkelrum tillkommer 6 000 kr.

Flygresa och transport till och från hotellet är inte inkluderat. Vi kan ordna gemensam transport t.o.r. flygplats-hotell till självkostnadspris.

Sightseeing är inte inkluderad i lägeravgiften. Vi kan ordna med gemensam sightseeing för de som är intresserade, priset varierar beroende på vart vi åker och hur länge.

Registrering

Registrering ska göras senast 25 april 2023. Registreringsavgiften är 2 200 kr och är bindande (återbetalas inte). 

Betalningar

Registrering senast 25 april, registreringsavgiften är 2 200 kr.

Resterande betalning senast 25 maj.

Betalningar görs till Stockholms Wushu Akademi, ange "LÄGER" och ditt namn vid inbetalningar.

Du kan betala med följande metoder:

  • plusgirot 447423-5
  • swish 123-626 76 29
  • kortbetalning på kontoret
  • paypal till @SthmsWushuAkademi

Registrera Dig till Lägret

Sightseeing

Det finns mycket att se och göra i och runt om i Taipei och vi kommer att hjälpa dig att hitta intressanta saker att se och uppleva. Om du vill utforska mer i Taiwan är helgen 30 juni – 2 juli ett ypperligt tillfälle att ta tåg eller buss till annan stad.

Vi kan att ge er förslag på utflyktsmål och hjälper gärna till att boka. 

Gruppkommunikation

En gemensam grupp "Taiwan Camp 2023" finns på LINE, en populär app i Taiwan/Asien som är lätt att använda och fungerar bra för gruppkommunikation. Har du anmält intresse för Taiwanlägret får du en inbjudningslänk med instruktioner. 

Håll dig uppdaterad

Är du intresserad? Kontakta oss via kontaktsidan.

Da Sifu Louis Linn och Sifu Lainy poserar vid Queens Head, en stenformation, i Yehliu, nordöstra TaiwanVi har arrangerat och lett internationella träningsläger sedan 1992 (nationella sedan 1976) och ser fram emot att se Dig på ett träningsläger i Taiwan 2023.
Da Sifu Louis Linn och Sifu Lainy
Välkomna!

Louis Linn O Shin Chuen Union
Stockholms Wushu Akademi

Nyfiken på Taiwan?

Se några videos om Taiwan på vår Youtube-kanal.